افزایش هزینه رستوران داری
با افزایش هزینه های رستوران داری چگونه می توان به آینده مالی موفق چشم دوخت؟
همانطورکه مبرهن است در آمدائی صنعت رستوران داری و به کل کترینگ تاثیر گرفته از فاکتورهای اقتصادی مختلف بوده که سبب افزایش یا کاهش میزان درآمد و سوددهی می گردد.همانطور که همیشه بیان می شود اوقات بد نیز همچون اوقات خوب پایدار نبوده و گذرا می باشد ولی همیشه عوامل گرانی مواد غذایی تاثیر گرفته از فاکتورهایی همچون فصل کاری یا عدم فراوانی یک ماده غذایی در یک فصل خاص ، تغییرات جوی، ایام تعطیلات،… نیست بلکه امروزه این صنعت با افزایش روز افزون ارزش مواد غذایی و دست مزد ها و… روبرو می باشد وبا توجه به عدم امکان تغییر قیمت زود هنگام عرضه خوراک ،چگونه می توان میزان در آمد و سوددهی را متناسب نگاه داشت؟آیا باید از کیفیت و کمیت کاست ؟آیا باید تعداد پرسنل را به حدالقل رساند؟آیا انبار کردن در حجم بالا راهی مناسب است یا از تنوع موارد منو کاست یا بدنبال طبخ و ارائه غذاهایی ارزان بود وهر چند ذائقه تنوع طلب مشتریان امروز آن را پسندند؟ آیا باید هزینه های نگهداری ،نظافت، دکوراسیون را کاهش یا حذف نمود؟
در پاسخ باید گفت که هیچکدام از موارد بالا نتنها کارساز نیست بلکه بازنده شدن و ازدست دادن سرمایه را در دنیای تجارت امروز بدنبال خواهد داشت و در چنین شرایطی حتی نباید از میزان کیفیت کاسته گردد.
در دنیای تجارت در پی تحقیقات اثبات شده است که تداوم در اجرای استانداردها ی بالا هزینه ای به مراتب کمتر از کاهش کیفیت و افزایش بازاریابی و تبلیغات بیشتر راداراست و حتی به جرئت می توان گفت که این تنها راهی است که می توان در شرایط سخت اقتصادی و هزینه های بالا ، مشتری را بیشترودائمی کرد که همانا مشتری سرمایه کاری و در واقع اصل سود دهی می باشد!
بنابراین باید کوشید که باا فزایش مشتری سود دهی و چشم دوختن به آینده ای روشن در کار و پیشبرد اهداف را دنبال کرد .پیشبرد این هدف باز در گرو اجرای عواملی مختلف بوده که به کرات و تحت عنواین مختلف در هر حرفه ای مطرح می باشد .این عوامل عبارتد از:
بهبود شرایط فیزیکی رستوران:
شرایط فیزیکی کار شامل عواملی همچون بالا نگه داشتن سطح بهداشت رستوران و پرسنل،رسیدگی به دکوراسیون، آراسته بودن و بی نقص بودن مبلمان، دیوار ها، کف پوش ، سیستم خنک کننده یا گرم کننده،
فضای بیرون و نمای رستوران و… بویژه در ایام سبک بودن حجم کار که این مورد یکی از فاکتورهای جذب بیشتر مشتری و نگه داشتن آن می باشد.
استفاده از تکولوژی روز در جذب مشتری بیشتر :
توسعه تکنولوژی این امکان را فراهم ساخته که سیستم های کاری مختلف شرایطی کارآمد جهت جلب و آسایش مشتری فراهم آورند که در عرصه رقابت تجاری امروز سیستمی موفق تر است که دسترسی و امکان استفاده از تسهیلات آن برای مشتری آسانتر باشد.
در سیستم رستوران داری به راحتی و با صرف هزینه ای نه چندان زیاد می توان سیستمی را بار گذاری کرد که مشتری به راحتی با استفاده از تلفن یا رایانه خود بتواند فضای رستوران را دیده ،منوی روز را مشاهده کند ،میز دلخواه خود را انتخاب و اقدام به رزرو میز و پرداخت هزینه رزرو از طریق رایانه یا تلفن به حساب رستوران بدون حضور و صرف وقت قبلی در رستوران باشد .
با اقداماتی نظیر آن به راحتی می توان مشتریان با ذوق و حساس را به رستوران خود کشانده وبا سرمایه گذاری بر روی مشتری با صرف زمان می توان بر میزان سود دهی افزود زیرا استفاده از تکنولوژی سبب جلب اعتماد بوده و مشتری به راحتی قادر به انتخاب رستوران جهت سرو غذا بصورت شخصی یا گروهی و پذیرایی از مهمانان خود می باشد.
در ضمن در صورت خرید یا بار گذاری چنین سیستمی باید با دیدی کارشناسانه از سهولت استفاده از آن توسط مشتریان مطمئن بود و با به روز کردن تکنولوژی است که می توان در دنیای تجارت رقابتی برنده داشت.
و باز هم آموش به روز پرسنل:
مدیریت یا سرمایه گذاری در گرو آموزش صحیح پرسنل جهت حفظ این سرمایه ها می باشد.
تالیف:لاله شفیعی
كليه حقوق اين سايت متعلق به موسسه فن آوري و هتلداري آفتاب پارسه به شماره ثبت 1055 می باشد هرگونه انتشار نقل قول وکپی برداری ،استفاده مجدد در سایتهای اینترنتی، نشریات ،آموزشگاه ها وغیروتنها با اجازه كتبي وذكرماخذ مجاز مي باشد وبدون دریافت مجوز کتبی پیگرد قانونی دارد.
دیدگاهتان را بنویسید