آیس پک و خلاقیت در تولید نوشیدنی ها
“آیس پک و خلاقیت در تولید نوشیدنی ها”
در مورد آیس پک
این نوشیدنی نیمه جامد چند سالی است بسیار محبوب و پر فروش گردیده و مخصوصا در منو کافه تریا ها دارای جایگاه ویژه ای میباشد. این روز ها سوالات زیادی برای هنرجویان و حتی بعضا در کافه ها برای میهمانان و پرسنل پیش امده است. اینکه آیس پک جزء کدام دسته از نوشیدنی میباشد چه ساختاری دارد و چگونه باید سرو گردد.قبل از توضیح در مورد آن بر آن شدیم تا اطلاعت کوچکی در مورد تاریخچه پیدایش و خالق این نوشیدنی را برای شما به اشتراک بگذاریم.
اقای بابک بختیاری دارای فوق دیپلم عمران است.او به مشاغلی نظیر مسافرکشی، گرداندن بوفه مدارس و راهاندازی شرکتی با سرمایه خانواده اش و راهاندازی کارگاه تولید لوازم اداری پرداخت که موفقیتی به دست نیاورد و ورشکست شد، و با ۳۰۰ میلیون چک برگشتی راهی زندان شد. بختیاری از کودکی به رقیق کردن بستنی و ریختن موز و اسمارتیز در آن علاقه داشت. او پس از سفری به چین و خوردن نوعی آبمیوه و الهامگیری از آن،با تبدیل ایده بستنی شل لیوانی که با نی میل میشود مغازهای را در شمال تهران اجاره و افتتاح و به کسب و کار پرداخت.
.
اولین شعبه آیس پک در سال ۱۳۸۶ توسط بابک بختیاری، در شرایطی که او ۳۰۰ میلیون بدهی داشت، در خیابان نیاوران تهران افتتاح شد. آیس پک در عرض ۶ ماه ۱۲۰ شعبه دایر کرد وهم اکنون ۵ هزار نفر در آن مشغول به کار هستند. آیس پک امروزه ۱۰ شعبه خارجی در هند، امارات، کویت، مالزی و دبی دارد.وی بعد از آن برندهایی؛ همچون چوبیک، شاندیز و ستارگان غذا را نیز به وجود آورد و اکنون در اینستاگرام مشغول برگزاری کلاسهای مخصوص برندینگ است.
.
بعد از مطالعه این تاریخچه ماهیت این نوشیدنی و در واقع این برند از نوشیدنی بهتر برای ما نمایان گردید. در واقع آیس پک یک میلک شیک می باشد که یک بخش جویدنی دارد مانند تکه های ریز موز، اسمارتیز، شکلات تکه شده یا…. که در آن غوطهور است و با ظاهری زیبا در ظروف پلاستیکی که به ظروف آیس پک (ظروفTake it Away) با یک نی ضخیم سرو میگردد . روی این میلک شیک ها را با خامه فرم داده شده و انواع ترافل ها و اسمارتیز تزئین مینماید و در انواع طعم ها موجود میباشد.
.
پیشنهاد من به هنرجویان و کارافرینان عزیز :
به جای تقلید از این ایده موفق جناب بابک بختیاری بدنبال ایده ها و برند های موفق خود بگردید. این ایده پردازی ها و موفقیت ها جز با فراگرفتن فنون این رسته ، دانستن علم مارکتینگ و سرمایه گذاری و تجربه کردن ها حاصل نخواهد شد.
تألیف : امین اسدزاده
دیدگاهتان را بنویسید